Мел Сі розповіла кілька супер-розповідей про Spice Girls у своїй новій автобіографії, зокрема кілька диких історій про Вікторію Бекхем, яка надто напилася.

Цю інформацію надали на порталі «DailyStar»

Магнат моди так напилася того дня, коли Spice Girls підписали контракт зі звукозаписною компанією, що викинула свою спідню білизну з вікна таксі, — розповідає Мел у своїй новій автобіографії.

За словами її приятеля, Вікторія, також відома як Posh Spice, зрештою заснула за вечерею в шикарному ресторані.

Супергрупа щойно підписала контракт з Virgin Records у 1995 році, а потім вирушила у дику поїздку на таксі до шикарного Кенсінгтон-плейс у західному Лондоні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У своїй автобіографії "Хто я?" Мел Сі сказала: «На той час, коли ми приїхали, таксі було розбито, на ньому була помада, шампанське та квіти. Якось трусики Вікторії виявилися викинутими з вікна ... »

Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем

Їхній менеджер на той час Саймон Фуллер дав водієві 50 фунтів стерлінгів, щоб приховати безлад і «жахливу поведінку групи».

Вона додала: "Ми увірвалися в цей неймовірно шикарний ресторан, пропахлий випивкою і цигарками, і впали на стіл. Інші відвідувачі були не в захваті. На цей момент Вікторія була настільки п'яна, що майже заснула обличчям вниз під час вечері. Вона все ще була без штанів!"

До найбільшої жіночої групи входили Мелані, 48 років, Вікторія, 48 років, Джері Хорнер, 50 років, Емма Бантон, 46 років, і Мел Бі, 47 років.

Як раніше повідомляв портал "Знай", сліпучі Єва Лонгорія та Вікторія Бекхем влаштували п'янку.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем у спортивному боді, що обтягує, похвалилася тілом.