Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула) розлучилася з музикантом Дзідзьо (Михайло Хома) після 7 років шлюбу та зайнялася сольною кар'єрою, а зараз ще активно розвиває свій аккаунт у Instagram, на який підписано близько 24 тисяч осіб.

Ярослава Притула намагається допомагати країні всіма силами, як і інші українські знаменитості. Вона іноді виступає на благодійних концертах, підтримує земляків із окупованих міст. І цей раз не став винятком. Співачка показала відео із недавнього заходу, де вона була головною зіркою на сцені.

Скріншот із Instagram, Slavia
Скріншот із Instagram, Slavia

Slavia виконала декілька веселих пісень, з'явившись до слухачів в ультракороткій спідниці зі шкіри. Образ вона доповнила туфлями на шпильці та зачіскою "мальвінкою". Виглядала вона приголомшливо, хоча трохи недоречно для такого заходу.

Також колишня Дзідзьо нагадала, що військові на передовій ризикують життям у бою з окупантами, а будь-яка допомога мирних – це внесок у перемогу країни.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Наші захисники роблять неможливе... Ми маємо робити все можливе задля перемоги ✊", - заявила Ярослава.

У коментарях зібралося чимало компліментів на адресу Притули.

Раніше ми писали про те, що колишня дружина Дзідзьо Slavia заінтригувала кільцем на безіменному пальці: "Хвастаюся "

Як повідомляв Знай.ua, колишня Дзідзьо Slavia передала філософські слова мами, які через війну набули нового сенсу: "Забути неможливо..."

Також портал Знай.ua писав, що колишня Дзідзьо Slavia поскаржилася на безсоння, спокусливо оголивши декольте: "Не можу заснути"