Популярна українська виконавиця, колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками рідкісними архівними фото, які, напевно, можна було побачити лише у дитячих фотоальбомах зірки. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників новим контентом. Це можуть бути як кадри з особистого життя, яке викликає багато інтересу в українців, так і не менш цікаві моменти з робочих буднів.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Надя Дорофєєва вирішила дізнатися про шанувальників свого нового альбому, який вийшов кілька днів тому. Зробити це вона вирішила в оригінальній манері та опублікувала серію архівних фото з дитинства, кожен з яких підписала та супроводжувала треком з нового альбому.

"Гортати до кінця. Дякую всім, хто слухає та підтримує мій альбом!", - підписала кадри виконавиця.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Шанувальники опинилися в неймовірному розчуленні від таких рідкісних і яскравих кадрів, на яких вони змогли побачити, як виглядав їхній кумир у дитсадку та школі.

"Надя, яка ти кумедна і мила одночасно!", "Божа, яка мила на всіх фотках", "Ааааооо яка ти хороша на кожній фотці", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес згадав дітей на окупованих територіях, для яких піти до школи - мрія: "Дуже скоро".

Також наш портал інформував, Вова Дантес розповів, як ставиться до нового хлопця Дорофєєва та про інтим з Кацуріною: "Бринза в голову б'є і ми..."

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва влаштувала з Позитивом те, чого всі так довго чекали: "Кидаю...