Актор "Кріпосної" та "Впіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк приєднався до низки артистів, які закликали українців на окупованих територіях не брати участі у референдумах.

Актор з початку війни займається волонтерською діяльністю, він звернувся зі словами підтримки до українців на тимчасово окупованих територіях. Відео розповсюдили на тг-каналі Оперативний ЗСУ.

Тарас Цимбалюк. Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Тарас Цимбалюк. Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Я хочу звернутися до жителів тимчасово окупованих територій міста сіл Я розумію вас, але якби тяжко не було, закликаю вас від усієї нашої творчої спільноти ні в якому разі не брати участь в так званому референдумі, - зазначив Цимбалюк.

На окупованих територіях путін проводить зараз референдум, щоб привласнити українські території. На думку Цимбалюка відвідування референдумів може зробити сильнішою цю орду, цю нечисть, яка своїм своєю дурістю робить жахливі речі на нашій прекрасній землі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот з відео
Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот з відео

Я впевнений що перемога скоро за нами. Велика перемога яку ми всі чекаємо. Ще раз повторюю не беріть ні в яких референдумах ніякої участі ми переможемо Слава Україні - насамкінець зазначив актор.

Нагадаємо, ми писали, що розлучений Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" засвітив тату на грудях і набагато нижче, схвилювавши фанаток.

Як повідомляв "Знай.ua" українського Шварценеггера Тараса Цимбалюка засікли з чоловіком на дивані.

Також "Знай.ua" інформував, що Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" вирішив опанувати двоколісний транспорт.