Історія про те, як Вова Дентес, Надя Дорофєєва, Михайло і Даша Кацуріни помінялися парнерами всіх дуже шокувала. Для кожного з них цей етап був болючим, і розлучена одинока мати, що залишилася з двома дітьми під час війни, вирішила розповісти, як сама особисто пережила таку трагедію.

Даша Кацуріна в інтерв'ю Василісі Фроловій поділилася подробицями розлучення з Михайлом, який став новим хлопцем Наді Дорофєєвої – колишньої Вови Дантеса. Насамперед дівчина зазначила, що вони вже офіційно розірвали стосунки в суді, а дізналася вона про зраду чоловіка, коли бігла з дітьми від війни закордон.

Кацуріна та Фролова, кадр з інтерв'ю
Кацуріна та Фролова, кадр з інтерв'ю

Хоча Кацуріна наголосила, що причиною розлучення стало те, що вони не давали один одному простору.

"Ми зліпилися. У нього зворотний імпульс: "Ні, почекай, я хочу сам". Зараз я аналізую і думаю, як він жив ці 7 років... Розумію, я стерва ще та", - зізналася вона.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Коли Даша дізналася про нові відносини Михайла, то відразу покликала Дантеса для підтримки, хоча він сам не знав, що Надя після розлучення вже з іншим. У зв'язку зі спільним горем вони зав'язали теплу дружбу, а потім покохали одне одного.

Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube
Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube

Більше того, Вова вже зблизився з дітьми, вони проводять багато часу разом. Через це Даша ще більше закохується в нього, адже отримує колосальну підтримку.

"Смішно, що він був чайлдфрі, а зараз "крейзі дед". Все ок, вони бачать щасливих батьків. У них коннект, Вова включився в сім'ю відразу", - розповіла Кацуріна.

Раніше ми писали про те, що Даша Кацуріна показала, як допомагає Дантесу зігрітися прохолодними осінніми вечорами: "Завжди радий"

Як повідомляв Знай.ua, Михайло Кацурін показав, як проводили весь вільний час із Надією Дорофєєвою після розлучення: "Ось вам трохи "хоум відео"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва мило провела час у компанії сина Михайла Кацуріна: "Суворий поїдач сосок"