Демі Роуз ніколи не ухилялася від своїх зухвалих знімків. Її останні фото, безумовно, сподобалися шанувальникам, оскільки красуня роздяглася догола, залишивши лише крихітні стрінги на її попці.

Відповідні кадри Демі Роуз оприлюднила на своїй сторінці у Instagram.

27-річна зірка OnlyFans та модель Instagram подбала про те, щоб не лише її підписники на сайті з рейтингом X могли крадькома зазирнути на її непристойні знімки.

Вона ніколи не ховалась від демонстрації своїх вигинів, і її останній знімок нічим не відрізняється, оскільки вона залишила своїх шанувальників безмовними.

На знімку Демі тліла перед камерою, її довгі локони розсипалися за нею, коли вона позувала на краю басейну в оголеному вигляді.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Демі оперлася рукою у свої активи, використовуючи свою руку, щоб уникнути проблем із платформою соціальних мереж.

Красуня продемонструвала свою фігуру у вигляді пісочного годинника, показавши кожен вигин.

На другому знімку фотографія виглядала як кадри оголеної ілюзії, оскільки золоті стинги Демі зливалися з її фігурою, коли вона прикривала свої активи руками.

Красуня продемонструвала кожен дюйм свого тіла, коли вона прогнула свою спинку і відразу привернула купу уваги.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Демі Роуз без білизни перейшла всі межі оголеним видовищем.

Нагадаємо, Демі Роуз у найменшому мікробікіні показала свою "курагу" крупним планом.

Також портал "Знай" писав, що колишня Брюса Вілліса 59-річна Демі Мур захопила тілом у мокрому бікіні.