Український виконавець Сергій Бабкін вирушив до соціальної мережі, щоб показати, чим він займається у Польщі. Він розповів, як відбуваються його концерти, та показав свою веселу команду.

Цю публікацію Сергій Бабкін розмістив на своїй сторінці у Instagram.

«Днями 5‘nizza зіграла три неймовірно душевних концерти у Кракові, Вроцлаві та Варшаві. І мене переповнює вдячність: По-перше, полякам та Польщі за допомогу та підтримку нашої країни. Справжні друзі та найкращі сусіди По-друге, вперше за час війни вдалося зустрітися з нашими музикантами. Вони всі ці 7 місяців волонтерять у Харкові, і ось виїхали зіграти концерти. Сльози, обійми, щастя! Слів замало, щоб описати нашу радість!», - підписав публікацію український артист.

Сергій Бабкін з дружиною. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін з дружиною. Фото: скрін youtube

Окрім цього Сергій повідомив, що на його концертах було більше поляків, ніж самих українців.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

«По-третє, нашим слухачам. Для мене стало приємною несподіванкою, що на всіх концертах було багато місцевих, близько 70% поляків. І вони мало того, що прийшли і тим самим вже зробили величезний внесок у справу, оскільки це були благодійні виступи, так ще й під час концертів донатили та робили грошові внески волонтерському підрозділу Харкова «Культурний Шок» @culture_shok_kh. Після останнього концерту @staskononov відкрив коробочку — в перерахунку на гривню вийшло 70.000»

Варто зазначити, що далеко не всі українці позитивно відреагували на чудовий настрій Сергія під час жахливих подій в Україні.

«Еліта звалила за кордон», «Я не можу сансея дізнатися», - пишуть відгуки користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Сергій Бабкіна у Instagram
Коментарі на пост Сергій Бабкіна у Instagram

Коментарі на пост Сергій Бабкіна у Instagram
Коментарі на пост Сергій Бабкіна у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Сергій Бабкін показав, який гастрономічний сюрприз із "українською душею" попався йому в Ірландії.

Нагадаємо, Сергій Бабкін зустрівся із дорогим чоловіком, через якого не стримав сліз.