Знаменита українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, не стримуючи емоцій, обрушилася гнівом на російську колегу по серіалу "Свати" Олесю Железняк. Про це свідчить публікація зірки в сторіс на її сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал протягом усіх місяців повномасштабного російського вторгнення практично не порушувала теми про стосунки з колегами за серіалом "Свати", які живуть у Росії. Вона зазначала лише, що раніше вона мала дуже теплі стосунки з ними, але тепер усе змінилося. Різкіших виразів зірка собі не дозволяла, до цього моменту.

Анна Кошмал, фото: Знай.ua
Анна Кошмал, фото: Знай.ua

Так, Анна Кошмал обрушилася хвилею критики на російську актрису Олеся Железняк, яка була її колегою зі знімального майданчика. Мабуть, останньою краплею стало те, що колишня колега по серіалу дуже тепло привітала з ювілеєм російського диктатора володимира путіна.

Анна Кошмал про колег по "Сватах". Фото: скрін instagram stories
Анна Кошмал про колег по "Сватах". Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Зупиніть землю я зійду! Леся! Я не можу в це повірити! Твій президент кровожерний вбивця та брехун! Це просто жестяк, бл*ха...", - не стримуючи емоцій прокоментувала актриса.

Анна Кошмал дуже бурхливо відреагувала на вчинок Олесі Желєзняк, ймовірно, вона не очікувала, що російська актриса піде на таке.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" заявила, що війна вже "на порозі" у росіян, путін постарався: "За вами йдуть".

Також наш портал інформував, Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, доки вся Україна відстоює свою свободу: "Страшним болем".

Крім того, ми писали, Юрій Горбунов показав зворушливі кадри зустрічі ЗСУ на звільнених територіях: "Не можу дивитися без сліз".