Відома блогерка, дружина знаменитого українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана розповіла про свою "манію", яку вона не в змозі перемогти. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сніжана Бабкіна дуже багатогранна особистість, яка має багато шанувальників. Вони цікавляться її життям не тільки тому, що вона одружена з Сергієм Бабкіним, але через те, що має багато цікавих хобі та веде захоплюючий блог. Наприклад, дружина музиканта практикує медитації і часто ділиться порадами з однодумцями. Крім того, вона радує новими фото та відео з особистого життя.

Сніжана Бабкіна, скриншот: Instagram
Сніжана Бабкіна, скриншот: Instagram

Так, цього разу Сніжана Бабкіна показала одне зі своїх улюблених занять в осінній період – збирання грибів. Вона зізналася, що обожнює цю справу і навіть вважає себе справжнім "грибним маніяком", адже коли тягне до лісу, то вона не може собі відмовити.

Сніжана Бабкіна. Фото: скрін instagram stories
Сніжана Бабкіна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Грибний маніяк. Нічого не можу із собою зробити! Так тягне до лісу", - поділилася Сніжана Бабкіна.

Варто відзначити, що на цьому кадрі вона одна, втім, коли є можливість, то ходить грибами в компанії зіркового чоловіка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Сергій Бабкін із "5'nizza" придумав, як викорінити будь-яке непорозуміння між людьми: "Зближує, оновлює".

Також наш портал інформував, Ольга Сумська згадала молодість та перші поступи у столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".

Крім того, наш портал інформував, Сергій Бабкін показав, який гастрономічний сюрприз із "українською душею" потрапив йому в Ірландії: "Побачив і не втримався".