Прима-балерина та заслужена артистка України Катерина Кухар згадала 2017 рік із Володимиром Завадюком.

Вона часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram. І зараз знаменитість розповіла про велику кількість питань щодо того, в яких спектаклях її можна побачити в найближчому майбутньому.

Катя Кухар. Фото: скрін youtube
Катя Кухар. Фото: скрін youtube

Як виявилося, Катерина Кухар із чоловіком були змушені відмовитися від гастролей через війну. І йдеться про те, що було заплановано ще до 24 лютого. Таким чином Олександр Стоянов втратив 120 вистав в Іспанії. А ще виступи у Німеччині, Польщі, Чехії тощо.

"До весни 2023 року я не планую виходити на сцену. Тому якщо ви побачите афішу, де рекламується спектакль цієї осені чи зими, знайте, мене на сцені не буде. На жаль, подібна практика зустрічається не вперше . Пам'ятаю, як навіть в Україні обманювали людей і продавали квитки на мої уявлення, коли я в цей час була у прямому ефірі", - пише Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Десь 5-6 років тому вони приїжджали до Італії і там були розклеєні афіші з їхніми іменами, хоча подібних виступів намічено не було.

Катерина Кухар. Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Катерина Кухар. Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official/

"Відпочинок необхідний кожному, але дивно, що зараз", - пише один із користувачів у коментарях.

Напомним, Екатерина Кухар из "Танців з зірками" в обвисшем "балахоне" отдалась вере: "С Богом"

Як повідомляв "Знай.uа", молодий чоловік Катерини Кухар із "Танці з зірками" Стоянов розповів про складний характер дружини, літають кросівки: "Її вибешує"

Знай.ua писав, Катерина Кухар з "Танців з зірками" розчинилася танцюючи серед букетів квітів: "Ідеальний привід"