Ведучий популярних проектів "Холостяк", "Холостячка" та "Україна має талант" Григорій Решетник часто ділиться всілякими публікаціями та розповідає про своє життя відданим шанувальникам у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей.

Григорій Решетник із дружиною Крістіною 10 жовтня відзначив річницю. Пара разом уже 14 років, 12 з яких у шлюбі. За цей час вони встигли обзавестися трьома дітьми, і з кожним роком їх узи все міцніше і міцніше. У народі така річниця називається нікелеве весілля.

Григорій Решетник з дружиною, фото з Instagram
Григорій Решетник з дружиною, фото з Instagram

"Нікель дуже міцний, твердий та незламний, як справжнє кохання та наша країна, а також Київські мости!!!Ми щасливі, що наша любов міцнішає. І особливо під час війни, ми цінуємо кожну мить поруч, є опорою та підтримкою одне для одного!" - написав Решетник.

З цієї нагоди ведучий вирішив розповісти про народження їхнього власного благодійного фонду "Reshetnik Family", який націлений на допомогу українцям.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У важливий для сім'ї день вони відкрили збір на 3 тепловізори для бійців із ЗСУ, на суму 325 тисяч гривень.

"Весь цей час наша сім‘я в Україні 🇺🇦Намагаємось бути підтримкою для інших - військових, їхніх сімей, дітей-сиріт.Слушнішої нагоди, ніж сьогодні не знайти. Переконалися, що треба все робити, не відкладаючи на потім. Потрібно продовжити допомогати всім, аби здолати ворога!" - заявив Григорій.

Раніше ми писали про те, що Григорій Решетник спробував втихомирити українців після чергового перенесення "Холостяка" з Топольським: "Ми не скасували..."

Як повідомляв Знай.ua, Григорій Решетник розкрив головну таємницю 12 сезону шоу "Холостяк" із Топольським: "Ми маємо це робити"

Також портал Знай.ua писав, що Григорій Решетник "напророчив" жалюгідну долю путіна - з дідом час прощатися: "Вова, ти нам не потрібен"