Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто радує свіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Як відомо, зараз Олександра Заріцька перебуває в Японії, а вирушила вона туди з важливою місією – розповісти про трагедію, що сталася з її рідною Україною з вини російських окупантів. Артистка повідомила, що разом із гуртом вже зустрілася з віце-прем'єром та послом України в Японії.

Олександра Заріцька, фото з Instagram
Олександра Заріцька, фото з Instagram

Вони отримали неймовірну підтримку далеко від дому, ділячись своїм болем через те, що відбувається. Під час зустрічі вони разом співали "Ой у лузі червона калина", а співачка окремо виступила із промовою для земляків та дала інтерв'ю місцевим журналістам.

Далі Заріцька планує підкорити сцену в Японії, заспівати для місцевих та українців, які там проживають. Вона нагадала, що вхід на концерт вільний.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"А вже завтра — заспіваємо для вас у незвичайному складі, з місцевими музикантами та надкрутим японським гітаристом. Не пропустіть 🙏🏻" - написала Олександра.

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька з "KAZKA" поїхала у відрядження, доки сім'я у Києві під вибухами

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заріцька з "KAZKA" поніжилася з коханим у ліжку з видом на Карпати: "Гріють душу"

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" прибула туди, де з дитинства мріяла виявитися: "Навіть за тисячі кілометрів від дому