Популярний український гуморист, актор, телеведучий та шоумен, зірка шоу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач вирішив оригінальним образом підтримати українських захисників. Юрій Ткач допомагає зібрати гроші на потреби ЗСУ, проводячи розіграш, у якому можна виграти футболку з автографами зірок футболу та яскравих представників шоу-бізнесу.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Юрію Ткачу в мережі Instagram.

Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram
Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram

"Юрій Ткач не тільки добре грає на фортепіано, але й допомагає зібрати кошти на потреби ЗСУ. Візьміть участь у розіграші Юрія з автографами зірок шоу-бізнесу та зірок футболу.", - повідомляється в історії Юрія Ткача.

Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram
Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram
Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram

Все виглядає чудово, однак вишнею на торті виявилося те, що Юрій Ткач на додачу до всіх своїх талантів має ще один – Юра грає на фортепіано. Видно, що все не просто так, також на відео можна помітити ту саму футболку, яку отримає переможець розіграшу. Умови прості – потрібно зробити донат на ЗСУ, написати свій нік та чекати на результати.

Також варто нагадати нашим читачам, що у Юрія Ткача росте чарівна та ефектна дочка Ліза і вона часто стає героєм роликів, які публікують в мережі зіркові батьки. Днями Вікторія Ткач зняла, як її чоловік та дочка піднімають один одному настрій після чергової повітряної тривоги. Ролик вийшов не дуже зрозумілим, але максимально зарядженим на позитив.

Нагадаємо, донька Юрія Ткача з "Квартал 95" зачарувала неповторною харизмою, якою позаздрить навіть зірковий тато: "Бомба".

Раніше повідомлялося, Юрій Ткач із "Квартал 95" нагадав, що "судний" день для окупантів вже близько: "Ви за все відповісте".

Також, дівчинка Олени Кравець із "Квартал 95" Ірина Сопонару заплуталася у деревах із голою ногою: "Босоніж на холодному".