Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер та Олександр Волошин днями відзначали важливу дату для своєї родини. Пройшов рівно рік відколи він зробив їй пропозицію. З цього приводу співачка вирішила нагадати, який неймовірний сюрприз влаштував її обранець для того, щоб вона сказала заповітне "так".

Анна Трінчер і Волошин, фото: Instagram
Анна Трінчер і Волошин, фото: Instagram

Волошин не пошкодував для Трінчер грошей та зусиль. Він влаштував коханій байк-шоу на парковці торгового центру, і сам приїхав до неї на мотоциклі.

Подарував їй шикарний букет червоних троянд, після чого вона почала плакати та впала на коліна. Коробочку з обручкою блогеру доставив дрон. Рідні тоді не підтримали співачку, навіть відхилили запрошення на майбутнє весілля, і його це дуже засмутило.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Рівно рік назад я сказала своє саме правильне "Так", - написала зворушливо Анна.

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер показала, як фанатіла від Позитиву, коли Волошина не було й близько: "11 років тому..."

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер показала, як Волошин осоромився в туалеті і поскаржилася на його звички: "Не можу змиритися"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер не носить обручку, а Волошин зберігає та переглядає фото з колишньої: "Зовсім не смішно"