Відома українська дзюдоїстка Дар'я Білодід, яка здобула бронзу на Олімпійських іграх 2020, після гучної перемоги почала активно розвивати свій профіль у Instagram, де за нею стежить майже 500 тисяч людей.

Дар'я Білодід показала один момент зі свого спортивного та насиченого життя. Вона зустрілася з українською художньою гімнасткою Владою Нікольченко, яка оголосила про паузу в успішній кар'єрі після того, як відмовилася виступати на Олімпіаді в Токіо. Дівчина пояснила, що це сталося через сварку з тренером та стрес.

Влада Нікольченко
Влада Нікольченко

Спортсменки вирішили спробувати себе в інших ролях обмінявшись головними атрибутами. Влада одяглася у синє кімоно з величезним прапором України на грудях, а Дар'я приміряла танцювальний костюм і навіть взяла до рук спеціальні булави.

"Ми міняємося видами спорту 😱Як вам таке перевтілення? 😉", - заявила дзюдоїстка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Деякі шанувальники навіть відмовляються уявляти, що буде з українським дзюдо без Білодід, інші ж оцінили її в ролі художньої гімнастки.

Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/
Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/

Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/
Коментарі - instagram.com/dariabilodid7/

Раніше ми писали про те, що чарівна дзюдоїстка Дар'я Білодід нарешті розповіла, як її обкатували старші: "Коли я підросла..."

Як повідомляв Знай.ua, Дар'я Білодід зустріла 22-річчя в день обстрілу України та в сумі через поразку на чемпіонаті: "Тяжко переношу"

Також портал Знай.ua писав, що дзюдоїстку Дар'ю Білодід хочуть бачити новою "Холостячкою": може "потягатися" з Мішиною та Огнєвіч.