Таїсія Повалій, яка під час війни продовжила працювати в росії та зрадила Україну, зізналася про проблеми у шлюбі з продюсером Ігорем Ліхутою.

Про це написали в російському виданні "PROZVEZD", журналісти взяли коментарі напряму у Таїсії Повалій. Як відомо, вона одружена з Ліхутою з 1993 року, проте спільних дітей немає. Артистка заявила, що у свої 57 років навіть не думає про поповнення.

Таїсія Повалій, instagram.com/tpovaliyofficial
Таїсія Повалій, instagram.com/tpovaliyofficial

– Ви знаєте, скільки мені років? – здивувалася співачка. – Які можуть бути діти?

Алла Пугачова після 60 стала мамою!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

– Ні. Я вважаю, якщо народжувати, то самій!

Сам Ліхута, як повідомила Повалій, не просив народжувати від нього дітей. Усі давно обговорювали, що вони живуть як брат і сестра. Ігор уже не звертає на неї увагу, пристрасть згасла. Сама артистка не впевнена, чи стане він її останнім чоловіком.

"Дивимося ток-шоу разом. Ігор весь час у навушниках сидить. А я перед ним - у пеньюарі. Але він на мене не дивиться в цей момент. Його в цей момент тільки передачі цікавлять", - зізналася Повалій.

Повалій та Ліхута, фото з вільних джерел
Повалій та Ліхута, фото з вільних джерел

Варто зазначити, що нещодавно стосовно Повалій та інших зірок, які зрадили країну, офіційно ввели санкції. Вони передбачають блокування активів, обмеження торгових операцій, заборону виведення капіталу та позбавлення державних нагород.

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак заговорила українською і їй готові пробачити зраду: "Теплі слова"

Як повідомляв Знай.ua, доспівалися: Тодоренко, Ані Лорак, Повалій і Седокова стали зрадниками України офіційно, як покарають "зірок"

Також портал Знай.ua писав, що Таїсію Повалій відправили до Північної Кореї за танці у Кремлі, Зібров все вирішив: "Вона відірвана"