Популярний український гуморист, шоумен, ведучий та актор Дядя Жора, який нещодавно повернувся до своєї роботи, продовжує активно ділитися із шанувальниками кадрами із життя. Цього разу Дядя Жора поїхав до сусідньої Польщі, щоб провести кілька благодійних заходів.

Варто сказати, що гуморист чесно показує своїм шанувальникам, що з ним відбувається під час подорожі.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Дяді Жори у мережі Instagram.

Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram
Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram

За Stories Дяді Жори, можна побачити, що він зі своїми колегами потрапив до польського "Макдональдсу" і заявив, що не зміг стриматися і замовив собі ціле меню.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram
Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram

"Привіт усім, ми вже в Польщі, десь під Краковом, їдемо далі, наша подорож триває, нам треба потусуватись десь шість годин. Тож до наступної нашої зупинки", - розповідає з великим інтересом Дядя Жора.

Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram
Stories Дяді Жори, скріншот: Instagram

Пізніше Дядя Жора зробив те, на що від нього ніхто не очікував, ведучий вирішив показати, як він провів час у польському "Макдоналдсі". Тут Дядя Жора замовив бургер, картоплю, колу з льодом та навіть морозиво. Тепер шанувальники мають привід для заздрості, мало хто з українців може зараз собі дозволити насолодитися їжею з цієї популярної мережі фастфуду.

Нагадаємо, одружений Дядя Жора мало не зламав шию, заради великих грудей ведучої: "Буде ще цікавіше".

Раніше повідомлялося, Дядя Жора вирішив кинути виклик проєкту "Холостяк" та запускає власне реаліті: "Аналогів не знайдете".

Також, Дядя Жора відкрив у собі талант інвестора - немає часу нудьгувати: "Хочеться більше...".