Євген Кошовий показав свою квартиру у Києві. Відео з'явилося на ютуб-каналі "Життя відомих людей".

Героями одного з випусків випуску матеріалу проєкту "1+1" стала родина Євгена та Ксенії Кошової. Пара протягом дванадцяти років займається вихованням дочок Варвари та Серафимою.

Ранок у родини Кошових починається о пів на восьму ранку. У цей час сім'я перебуває у режимі тотального хаосу. Ксенія Кошова є дизайнером та колишньою танцівницею, саме вона займається збором дітей до школи.

Євген Кошовий. Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi/
Євген Кошовий. Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi/

Проте ввечері в квартирі панує тиша та спокій.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Яке щастя, ми не робимо уроки вдома" , - зазначає Ксенія Кошова.

Євген Кошовий зазначає, що намагається виховувати своїх дочок дисциплінованими і для нього важливі добрі оцінки.

Чоловік пожартував, що "погрозливе" покарання для дітей - зміна пароля на планшеті або кілька днів без телефону. Варячи, наприклад, була без гаджета до чотирьох місяців.

Нагадаємо, що Євген Кошовий із "Кварталу 95" нагадав, як можна стати спонсором перемоги: "Названі на честь тимчасово окупованих міст".

Раніше ми повідомляли, що Євген Кошовий, Юрій Ткач, Юрій Великий та інші "кварталівці" розповіли, як гумор наближає перемогу.

Також стало відомо, що зірка "Квартал 95" Юрій Ткач засумував після розставання з Дурнєвим, як росіянка через від'їзд із Криму.