Популярний гуморист, учасник "Ліги сміху", а також популярний блогер Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли в їхньому будинку відключають світло. Смішний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко - один із найбільших "постачальників" гарного настрою у цей складний період. Його ролики на найгостріші теми люблять мільйони користувачів на різних платформах.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Цього разу Влад Шевченко вирішив пожартувати на тему, яка є однією з найбільш обговорюваних та найболючіших для деяких українців. Так, гуморист показав, що найбільше бісить, коли вдома відключають світло.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За версією гумориста найнестерпніше - коли світло не пропадає в сусідньому будинку. Він яскраво описав емоції, які, мабуть, зароджуються в голові у кожного і тим самим дуже порадував українців.

"Життєво в наш час", "Не перестаю вами захоплюватися", "і водночас сумно, тому що така ж ситуація", "Це хіт. Мене теж совість мучить, що в будинках навпроти немає світла, а в нас є", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Вася Байдак показав, як сміхом наближає поразка окупантів: "Кайфун".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."

Крім того, ми писали, Аркадій Войтюк із "VIP Тернопіль" зворушив українців, переспівуючи хіт Скрябіна: "Звучить по-іншому, особливо".