Відомий актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач підняв українцям настрій жартами про підготовку до ядерної катастрофи. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач продовжує дарувати українцям посмішки навіть у найскладніші часи. Він активно веде свою сторінку в соцмережі та періодично радує новими фото та відео з особистого життя і не лише. Також він знімається в роликах, які висміюють нинішні реалії, в яких опинилися українці.

Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

Так, цього разу Юрій Ткач з'явився в образі сильно переживаючого з приводу ядерної загрози чоловіка, який не спить ночами, монітор новини і чекає ранку, щоб закупитися йодом.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Коротше кажучи, ядерна загроза…", - підписав гуморист.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Юрій геній цього світу", "О, у мене ось сусід такий)", "Люблю ваші відео", - написали в коментарях шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, комік Юрій Ткач із "Кварталу 95" підняв настрій жартами про те, як готувався допомагати силам ППО: "Збиваю дрони".

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."