Популярна українська артистка, гумористка та резидентка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик, яка нещодавно зачарувала красою у неймовірно стильному образі, продовжує піднімати фанатам настрій.

Цього разу Тетяна записала відео, сидячи перед тазом із салатом "олів'є", а також встигла записати шикарні коментарі бабусі.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Тетяни Песік у мережі Instagram.

Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram
Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram

Зірка телеекрану Таня Песик підкорила серця багатьох шанувальників здебільшого завдяки знаменитому тандему з Тарасом Стадницьким та образам Таньки та Володьки, а цього разу вона вирішила показати себе з тазиком салату та заявила: "Я не з простої родини, а з багатої".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram
Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram

На задньому плані найцікавіше коментар: "З якої там багатої..." - повільно й засуджуюче підхопила бабуся артистки. Тетяна Песик на самій історії написала: "Люблю ці коментарі на задньому плані".

Акторка активно веде свою сторінку у соціальній мережі та регулярно ділиться з шанувальниками новими фото, а також використовує її для волонтерських завдань. Тут у Тетяни понад 479 тисяч підписників, із якими вона активно взаємодіє. Шанувальники не приховують свого захоплення і часто радують знаменитість компліментами та великою кількістю лайків.

Нагадаємо, зірку "Жіночого кварталу" Таню Песик військові подякували за тонус: "Чарівна сила".

Раніше повідомлялося, Марта Адамчук вразила акторською харизмою, "Жіночий квартал" вже переросла: "Вам би в кіно".

Також, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик ледь не затьмарила першу леді, блиснувши ніжками у новому образі: "Яка мадам".