Популярна українська телеведуча, блогерка, модель та просто красуня з розвиненим почуттям гумору Олена Філонова, яка нещодавно розповіла про свою "людську простоту" та заявила, що вона зовсім не пафосна, зізналася, що відчуває після звільнення захисниками України міста Херсон.

Телезірка поділилася емоціями та не стримала сліз радості. Про це стало відомо завдяки новій Stories Олени Філонової у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Та я не можу, та капець. Дивлюся всі ці відео, сториси, люди виставляють з Херсона. Знаєте, дуже радісно на душі, і не можливо просто стримати свої емоції. Я думаю, що зараз півкраїни точно ридає від щастя. А особливо діти, які зустрічають і зустріли вже своїх батьків, свого тата, дідуся, брата, своїх рідних… Матері дочекалися своїх синів… Ой, я не знаю, чи стримуєте ви свої емоції чи ні, я не можу їх стримати. бо я не можу вже", — відверто розповіла Олена Філонова.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Очевидно, що Олена Філонова залишила місце в історії, де її підписники можуть написати їй те, що в них на душі. Ми не можемо не погодитись із зіркою, адже 11 листопада стало по-справжньому великою датою в історії нашої країни, яку пише кожен із нас.

Нагадаємо, Олена Філонова випустила на волю свою кішечку - чоловіки, прикрийте рота: "Боже, обожнюю...".

Раніше повідомлялося, спокусниця Олена Філонова несподівано втратила штанці: "Завжди відкрита до людей".

Також, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова розкрила секрет гарного настрою у темряві: "Це капець...".