Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова довела, що прибула до Грузії не лише для участі у танцвальному шоу, а й для допомоги маленьким землякам. Артистка у перервах між справами відвідала місцеву школу, де навчаються діти з Херсона, Маріуполя, Одеси та інших міст.

Скріншот із Instagram, Оля Полякова
Скріншот із Instagram, Оля Полякова

"Дуже вдячна тим, хто запровадив в цій школі можливість вивчатися дітям перших-четвертих класів за українською програмою та з українськими вчителями!" - наголосила вона.

Зірка зізналася, що не змогла стримати емоцій, коли маленькі українці розповідали їй вірш "Рідна мова" Оксани Забужко. Після цього в ній ще більше зміцнилася віра в те, що кожна дитина обов'язково повернеться до України.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Я не тільки вірю, а і знаю, що всі наші діти повернуться до нашої вільної, сильної та рідної країни. Всі подаровані малюнки й листи для військових та дітей, які залишилися в Україні, обов’язково забрала із собою, щоб передати тим, кому вони адресовані", - додала Полякова.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова дозволила доньці Маші дмухнути на Мальдівах: "Мама сказала, що я найкрасивіша"

Як повідомляв Знай.ua, Олю Полякову довів до сліз сюрприз від грузинів перед початком шоу "Танці зі зірками": "Дуже хочу з ним..."

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова показала, який вогонь спалахнув на "Танцях зі зірками" з Єжовим, але ледь не зірвалося: "На уколах"