Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталія Могилевська показала уривок із випуску шоу "МайстерШеф. Селебріті" зі своєю участю, який як ніколи передає реалії всіх українців. У кадрі артистка на останніх секундах доробляє страву та презентацію під рахунок судді Ектора Хіменес-Браво. Було видно, як вона панікує через брак часу.

Варто зазначити, що у її команді на шоу також були Олег Скрипка та Павло Зібров.

Зібров, Могилевська та Скрипка на "МастерШеф"
Зібров, Могилевська та Скрипка на "МастерШеф"

Через масові удари окупантів електроенергію почали відключати за графіком, тому господарки мають не так багато часу, щоб приготувати їжу або зайнятися іншими домашніми справами.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Про це й хотіла нагадати Наталія Могилевська своїм кумедним відео, проте вона не втрачає віри в перемогу України над російськими окупантами. Шанувальники погодилися зі співачкою.

"Вистоїмо! Переможемо! 💪🏻" - заявила Могилевська.

Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська після визволення Херсона "націлилася" на соковиті кавуни: "Цього року ще буде завезення?"

Як повідомляв Знай.ua, мокренька Наталія Могилевська прорвалася крізь снігопад, щоб побачити найрідніших: "Я вдома..."

Також портал Знай.ua писав, "Завжди ідеально": Наталія Могилевська знайшла легкий спосіб позбутися болю в попереку