Відома співачка Світлана Лобода зробила незвичайний подарунок для своїх співвітчизників. Дівчина знову випустила пісню українською мовою і вкотре підтвердила свою позицію.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є.

Після 24 лютого дівчина рішуче засудила дії російської влади і назавжди залишила Росію. З того часу вона продовжила підтримувати та допомагати Україні фінансово, а тепер виступила і на культурному фронті.

Дівчина представила композицію під назвою "Два незнайомці", яка повністю виконана українською мовою. Цього шанувальники з правильною позицією чекали вже дуже довго.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як зазначає сама Світлана Лобода, у кожній пісні є своя історія та своя доля. Ця пісня з'явилася в той момент, коли життя здавалося суцільною руїною.

"У ній я чула крихку надію і якийсь світлий смуток ... Війна оголила найболючіші місця і перетворила на незнайомців тих, кого я колись вважала близькими людьми. А багато хто з тих, хто ще вчора був незнайомцем, стали частиною мого життя" - йдеться у повідомленні під постом.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Кохання сьогодні єдине, на що можна сподіватися у цьому світі, де так багато зла. Головне сьогодні, щоб ваші улюблені люди ніколи не ставали для вас чужими.

У коментарях користувачі у своїй більшості подякували Світлані за позицію, а також захоплюються новою композицією. Проте, знайшлися й ті, хто не зміг пробачити дівчині її роботу у Росії. Також деякі громадяни ворожої країни почали закликати її зробити російською, адже вони "нічого не розуміють".

Нагадаємо, що Світлана Лобода повторила за Єрмаком та Віталієм Кімом, загадавши "сюрприз"

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода заспівала українською, зізнавшись у важливому

Також, Світлана Лобода готова показати результат своїх безсонних ночей .