Українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько якось зуміла прочитати "між рядків" у багатьох розмовах щодо блекауту, пунктів обігріву та всього іншого "про всяк випадок", що повномасштабна війна не закінчиться ні наступного року, ні в тому, що буде після нього.

Виконавиця якось посміялася з такого військового експерта, як Олексій Арестович, який має величезну думку про себе. Зараз вона поділилася думкою щодо учасників Нацвідбору на "Євробачення-2023".

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

"Щось я нікого не знаю .... Ну добре! Цього року мене мало цікавить євробачення ось чесно - не до цього! Тому, не слухаючи фіналістів, повірю в свою інтуїцію. Поїде..... Ну нехай буде гурт tvorchi…", - пише Анастасія Приходько в публікації.

І після цього жодних коментарів щодо "Євробачення" вона не даватиме, сфокусувавшись виключно на війні.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

А потім Анастасія все ж таки згадала Jerry Heil, забувши про кулуарні домовленості, з яких навіть ім'я переможця спочатку відоме.

"На жаль, перемоги у 2023 році в Україні не буде! Є певні правила гри", - зазначила вона.

Нагадаємо, Анастасія Приходько задумалася, де Арестович був усі 8 років війни: "Зібрався в президенти"

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько знайшла "правду" у двох-трьох тижнях Арестовича: "Читайте між рядками"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько нарешті розповіла про свою хворобу з Верховної Ради: "Цієї теми ніколи не буде"