Відома українська виконавиця, фронтвумен гурту "Hardkiss" Юлія Саніна розповіла, що колись написана нею пісня стала пророчою. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юля Саніна підкорила серця мільйонів слухачів завдяки розкішному голосу, неповторним та чуттєвим текстам, а також неймовірною енергетичною віддачею на концертах. Зірка постійно перебуває на зв'язку з фанатами, зокрема використовуючи соцмережі, де ділиться не лише фото чи відео, а й наболілим.

Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss/
Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss/

Так, Юля Саніна опублікувала уривок своєї пісні. Вона зазначила, що слова були написані давно, але особливої ​​актуальності набули лише зараз, коли українці переживають дуже важкі часи.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ці слова були написані давно. Коли співаю їх тепер, відчуваю фізичний біль у сфері душі", - зізналася виконавиця.

Шанувальники погодилися зі співачкою та зазначили, що пісня стала справжнім пророцтвом.

"Так, виявилося це пророчий текст, іноді музика має здатність дуже точно описувати події, що відбуваються тут і зараз, те саме можна сказати про пісню "Гора" навесні 2020 року вона теж описувала те, що саме тоді відбувалося", "Акустична версія цієї пісні розбиває моє серце щоразу, це чарівність!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юлю Саніну з The Hardkiss спіймали на гарячому: "Використовує фанеру".

Також наш портал інформував, Камалія одяглася в камуфляж і прогулялася розбитою технікою окупантів: "Орки згоріли".

Крім того, ми писали, Аліна Паш скинула з себе тягар за помилки минулого та публічний обман: "Їх уже не стерти".