Відома українська виконавиця, дружина фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі Alyosha порадувала шанувальників атмосферним фото та поділилася новим віршем, який опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Alyosha останнім часом стала частіше з'являтися у соцмережі та радувати шанувальників новими публікаціями. Зірка ділиться не лише фото, показуючи моменти із життя, а й надихає українців своєю творчістю, наприклад, віршами.

Alyosha, фото: Instagram
Alyosha, фото: Instagram

Так, цього разу Alyosha вразила ефектним і, ймовірно, архівним фото, на якому крокує вздовж моря у прозорій сукні, а зверху на шкіряній куртці. У підписі до фото зірка залишила вірш, присвячений викликом, що постали перед українцями та їй, у тому числі.

"Хто я без тебе, моя рідна?
Хто ти без нас?
Ми невід’ємні!
Несу тебе в своєму серці,
Куди би доля не занесла!
Я вірю, знаю, просто певна,
Ми все пройдем, достойно, чемно!
Каштани зацвітуть пухнасті
В прекрасній крапочці на карті!", - написала співачка під фото.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Як красиво", "Неймовірно гарний вірш. Я вас обожнюю", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Тарас Тополя з "Антитіл" збирає табір, тільки без танців біля багаття та відпочинку, а щоб допомогти країні: "Зі творцями змін".

Також наш портал інформував, що Alyosha похвалилася майбутньою зіркою України, поки Тарас Тополя потрапив у скандал: "Хто забрав?"

Крім того, ми писали, Тарас Тополя з "Антитіл" присоромив Папу Римського за повагу до російського народу: "У банку Ватикану багато грошей окупантів".