Відома українська співачка Надя Дорофєєва вирішила знову зійтись на одній сцені з колишнім та заінтригувала шанувальників, заявивши, що це не всі сюрпризи. Про це зірка розповіла у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва намагається завжди бути на зв'язку з шанувальниками, тому постійно радує новими публікаціями на своїй сторінці. Вона ділиться різними кадрами, показуючи як особисті знімки, так і моменти роботи в студії або виступів.

Надя Дорофєєва, фото: Знай.ua
Надя Дорофєєва, фото: Знай.ua

Так, цього разу Надя Дорофєєва вирішила трохи заінтригувати шанувальників та запропонувала їм вгадати, хто їй становитиме компанію на концерті у Stereo Plaza, який відбудеться вже 2 грудня. Українці почали міркувати над загадкою зірки і швидко впоралися із завданням.

Надя Дорофєєва. Фото: instagram stories
Надя Дорофєєва. Фото: instagram stories

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ну добре, ви вгадали. Це буде Позитив. Але це не всі сюрпризи. Буде ще хтось несподіваний", – написала виконавиця.

Надя Дорофєєва. Фото: instagram stories
Надя Дорофєєва. Фото: instagram stories

Надя Дорофєєва зазначила, що возз'єднання з колишнім колегою Олексієм Завгороднім – не єдиний сюрприз для глядачів, і на виступі з'явиться ще одна несподівана особистість. Хто саме зірка не розкрила, ще більше заінтригувавши фанатів.

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва розповіла, як її зачепили за живе у Фінляндії на очах у Осадчої та Тополі: "Не думала..."

Також наш портал інформував, що Alyosha захотіла вилікувати своїм голосом дітей, які пережили стрес через війну: "Казки допоможуть".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва розповіла, як її зачепили за живе у Фінляндії на очах у Осадчої та Тополі: "Не думала..."