Популярна українська телеведуча, зірковий тренер шоу "Зважені та щасливі", подружка активістки за права жінок Маші Єфросініної, а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська продовжує дивувати своїх шанувальників у мережі Instagram, де має понад 580 тисяч передплатників.

Цього разу Марина вирішила відповісти на запитання своєї передплатниці про низькокалорійні продукти, що дають організму ситість. Думаємо, що нашим читачем буде корисно дізнатися більше від професійного тренера.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Марині Боржемській у мережі Instagram.

Stories Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Stories Марини Боржемської, скріншот: Instagram

Питання передплатниці звучить так: "Що ви скажете про низькокалорійні продукти, які дають ситість. Від холоду апетит підвищився".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

На це питання Марина Боржемська відповіла так: "Низькокалорійні продукти - ніколи не дадуть ситість. Тому що взимку необхідно зробити акцент на сніданках та обідах. Додавати в ці прийоми більше жирне м'ясо та рибу, складні вуглеводи (каші), овочі та зелень, горіхи та сезонні фрукти. Тільки вечеря повинна бути легкою, тобто м'ясо та риба нежирних сортів, салати, тушковані або гриль овочі. Ось все це дасть здорове та правильне насичення. І пам'ятаємо про активність протягом дня".

Нагадаємо, "Роблю чистку...": Марина Боржемська допомогла українкам вилікувати синдром "нічим зайнятися".

Раніше повідомлялося, Марина Боржемська допомогла українкам позбутися жирних стегон, живота та щік: "Можна їсти...".

Також, Марина Боржемська похизувалася сином, "потенційні" невістки вже у черзі: "Не дозволю забрати".