Можна з упевненістю сказати, що багато хто значною мірою одержимий "Венздей" від Netflix.

Новий серіал про підлітка Венздей Аддамс з'явився на стрімінговому сайті минулого тижня і з того часу міцно утримується в десятці найкращих.

У восьмисерійному серіалі Венздей (Дженна Ортега) потрапляє до Академії Невермору, школи для ізгоїв. Там вона намагається пізнати своїх однокласників, опанувати свої екстрасенсорні здібності і розгадати таємницю невідомого монстра, який переслідує школу.

Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

Ми вже закінчили дивитися серіал і переглядаємо деякі з найзнакових моментів сезону (а їх багато) на повторі. І виявляється, що Дженна Ортега насправді була відповідальною за створення однієї з найзнакових сцен у всьому серіалі. Ми, звичайно ж, говоримо про цю танцювальну сцену.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

У четвертому епізоді Академія Nevermore проводить щорічний бал. Венздей відвідує танці з Тайлером, де вона продовжує показувати йому свої вражаючі танцювальні рухи. Вони трохи відрізняються від усіх інших, але це ж Венздей Аддамс, чого ви очікуєте?

І тепер Дженна Ортега розповіла, що сама поставила весь номер. В інтерв'ю Netflix вона сказала: "Насправді я почувала себе дуже невпевнено з цього приводу. Я сама поставила хореографію, і я думаю, цілком очевидно, що я не танцюрист і хореограф".

Говорячи більше про танцювальну рутину в інтерв'ю Vulture, Дженна розповіла, що працювала з режисером Тімом Бертоном, щоб вибрати пісню "Goo Goo Muck" гурту The Cramps для сцени. Потім кілька днів до зйомок вона створила розпорядок дня.

Вона сказала: "Я просто черпала натхнення з відео про дітей-готів, які танцюють у клубах у 80-х. Музичні кліпи Лені Лович, виступи Siouxsie and the Banshees та Fosse. Я відчуваю, що набула нового рівня поваги до цього напряму роботи".

Шанувальники "Сімейки Аддамс" також відзначили у Твіттері, що багато танцювальних рухів в "Венздей" нагадують ранні кліпи телешоу "Сімейка Аддамс 60-х".

У деяких кліпах можна побачити схожість між Венздей Дженни Ортеги та Венздей у ​​серіалі 1964 року, яку зіграла Ліза Лорінг.

Нагадаємо, що серіал про чорну королеву "Венздей" від Netflix наздоганяє "Гру в Кальмара": Дженна Ортега збирає рекорди.

Раніше ми повідомляли, хто буде лиходієм у другому сезоні? Новинка Netflix "Венздей" змусить думати, як Шерлок.