Головна героїня романтичного шоу "Холостячка", українська актриса Ксенія Мішина вразила новими фото та розповіла про свої маленькі мрії.

Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. ЦІього разу зірка показала кадри з Венеції, де пробіглася по вузеньких старовинних вуличках та емоційно пострибала вдихаючи запах туристичної мекки.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Дівчина запитала, чи потрібно писати про емоції, якщо на фото все видно.

Чи треба щось писати про емоції? Ще одна маленька мрія - написала Мішина.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

У коментарях шанувальники Ксенії підтвердили, що опис емоцій зайвий, адже щасливе личко улюбленої актриси про все говорить.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

"Як мало людині треба для зміни емоцій. Заздрю. Не вистачило б і 100 венецій, за дешеву цю радість в наш час", "За вами приємно спостерігати, віє таким позитивом та спокоєм", "Якшо маленька мрія - треба писати, здійснити мрію", "Зараз моя найбільша мрія,щоб закінчилася війна і настав мир.Бо кожного дня нелюди вбивають людей", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що "Холостячка" Ксенія Мішина стала ексклюзивною заробітчанкою, робота знайшлася: "Важлива місія..."

Як повідомляв "Знай.ua" "Холостячка" Ксенія Мішина позбулася одягу і змусила українців червоніти: "Закипає кров"

Також "Знай.ua" інформував, "Холостячка" Ксенія Мішина пішла на сміливий крок і заговорила про пологовий будинок: "Рада, що зважилася"