Відома українська співачка Оля Полякова показала, яке незвичайне хобі опанувала її старша дочка, яка навчається у Великій Британії. Кадром зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дочка української співачки Маша Полякова вже кілька місяців навчається в одному із найпрестижніших музичних університетів Лондона. Вона регулярно показує, що відбувається у її студентському житті та спілкується з шанувальниками з рідної України. З батьками вона також підтримує зв'язок, іноді приїжджаючи до них або телефонує відеозв'язку.

Маша Полякова. Фото: скрін youtube
Маша Полякова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Маша Полякова зателефонувала зірковій мамі і вирішила продемонструвати своє вельми несподіване нове хобі - ворожіння на картах. Оля Полякова вирішила похвалитися дочкою і зробила знімок екрана, поки Маша старанно перемішувала карти таро і, мабуть, збиралася погадати мамі.

Маша Полякова. Фото: скрін instagram stories
Маша Полякова. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Говорили, розмовляли, а Маша вже опанувала таро", - поділилася Оля Полякова з шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросиніна запізнилася на потяг, купила "фантомний" квиток і заглухла в пробці - це лише початок: "Ось така х*йня, малята..."

Також наш портал інформував, Віктор Бронюк із групи "ТІК" показав, як українці роблять неможливе для ЗСУ і посміявся з "другої" армії: "Можуть тільки мріяти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".