Дженна Ортега отримала понад 10 мільйонів нових передплатників у Instagram всього за 10 днів після довгоочікуваного випуску її нового серіалу Netflix "Венздей".

За даними Pop Crave у 20-річної акторки було 9,39 мільйона підписників у день прем'єри шоу Netflix минулого місяця, і в даний час вона може похвалитися приголомшливими 24,3 мільйонами фоловерів.

Діаграма, що показує її зростання в соціальних мережах, показує, що після прем'єри вона заробила понад 1 мільйон підписників всього за 24 години.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ортега грає Венздей Аддамс у спін-офі "Сімейки Аддамс" режисера Тіма Бертона. Раніше вона з'являлася в таких шоу і фільмах, як "Застряг посередині", "Цнотлива Джейн", "Ти" та "Няня: Королева вбивць".

Незважаючи на швидке зростання слави, Ортега нещодавно зізналася, що вона все ще пристосовується до тиску, коли на неї кидають загальну думку.

"Я не завжди дивлюся, що я зробила. Я надто критична до себе, і якщо я спостерігаю за собою, це руйнує мою самооцінку", - сказала вона журналу People в інтерв'ю, опублікованому цього тижня.

Але Ортега визнала, що вона народжена для ролі Венздей Аддамс.

"Люди казали мені, що я схожа на неї з того часу, як мені виповнилося шість років, - сказала вона. - А в мене досить похмуре почуття гумору."

Дженна Ортега, "Венздей", фото: Знай.ua
Дженна Ортега, "Венздей", фото: Знай.ua

У серіалі "Венздей" від Netflix задіяно зірковий склад, у тому числі Кетрін Зета-Джонс, Луїс Гусман, Гвендолін Крісті, Рікі Ліндхоум та Фред Армісен.

Нагадаємо, що Дженна Ортега з "Венздей" потужно підтримала Україну: "Життя у небезпеці".

Раніше ми повідомляли, що Дженна Ортега отримала роль Венздей за 10 хвилин у Zoom, Тім Бертон був рішучим: "Усміхаєтеся і киваєте".