Український співак Віталій Козловський поділився враженнями від поїздки до міста, де воно народилося та виросло. Кадри він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками, коли є час між благодійними виступами та роботою над новими треками. Він розповідає про особисті переживання, ділиться новими фото та враженнями від різних подій у житті.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Віталій Козловський на деякий час попрощався зі столичним життям та подався на батьківщину – до Львова. Він зазначив, що цього року вперше відвідав рідне місто, яким сильно сумував. Артист підкреслив, що хоч багато років живе у столиці, але його серце завжди у місті Лева.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Вперше цього року я приїжджав до рідного Львова. Місто буквально просякнуте приємними спогадами... Рідні люди. І це тепло як ніколи відчувається, коли йде війна і всіх розкидало по світу. Думаю, що де б ти не був, зв'язок із тим місцем, де ти народився, ніколи не розірветься. Скільки б я років не мешкав у столиці, приїжджаючи сюди, розумію, що душею я львів'янин", - поділився артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня Козловського Раміна останньою бачила Ан-225 "Мрію" за день до війни: "До сліз".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська із санками та температурою зраділа робочому ліфту: реалії українців у 2022 році.

Крім того, ми писали, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька змусила українок крутити собі голови: "Я скину туторіал..."