Відома українська артистка та актриса Анна Трінчер натягла прозору білизну та показала, якою бачить її чоловік Олександр Волошин. Дуже пікантними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Трінчер має розкішну фігуру і не соромиться її демонструвати не лише своєму чоловікові Олександру Волошину, а й шанувальникам. Зірка регулярно ділиться пікантними кадрами, у яких з'являється у гарячих образах.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Так, цього разу Анна Трінчер вирішила вкотре нагнати фанатів у фарбу. Знаменитість вбралася в чорну мереживну білизну, яка виявилася дуже прозорою, адже деякі частини тіла довелося "заблюрити". Також зверху співачка накинула шубу і у такому вигляді позувала сидячи на кріслі.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Шанувальники таким жарким перфомансом одночасно і захопилися, і залишилися трохи шокованими.

"Все начебто чудово… але ці образи оголення вас старять… і не вистачає справжньої енергетики як награно. Відчуття, що ви справжня не така", "Досить це робити, ти ж дівчина хороша, будь ласка, не викладай фото з білизною", "Господи твоя фігура", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Анна Трінчер розповіла, як Волошин дозволяє іншим чоловікам насолоджуватися її тілом: "Цілує та відпускає".

Також наш портал інформував, Анна Трінчер забула сором і показала, на які дива здатне її тіло: "Коли я вип'ю..."

Крім того, ми писали, Jerry Heil почала промишляти цим з Анею Трінчер: "Любить траву і більше нічого".