Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", а також першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яка знаходиться далеко від свого рідного Києва, в іншій країні - у Хорватії, продовжує радувати своїх шанувальників новими яскравими кадрами з життя.

На цей раз акторка вирішила приготувати своїм фанатам справжній сюрприз. Справа в тому, що поціновувачі її акторського таланту давно не бачили нових робіт. Швидше за все, підходить час нових прем'єр.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

[quote author=""]"Ментальний стан людини - це найголовніша складова якісного матеріального життя. Бо ментальність - формує вашу матеріальність. Проте деякі вважають, що отримавши, наприклад, айфончик, годинники або машини, стануть щасливими. Це така короткострокова історія. справі щасливими вас робить ваша особистість - ваші знання, ваш досвід", - поділилася Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також акторка вирішила на ділі довести правильність своїх слів та заявив, що скоро буде для всіх її шанувальників новорічний подарунок.

"І тому мені дуже хочеться зробити для вас прекрасний подарунок, що надихає на Новий рік. Поділиться з вами частинкою себе. Це зцілюючі медитації з моїм голосом, пізніше розповім більш детально", - додала акторка.

Нагадаємо, колишня "Холостячка" Мішина показала в трусиках, що втратив Еллерт: "Бутерброд із дівчат".

Раніше повідомлялося, "Холостячка" Ксенія Мішина зробила подарунок незнайомці: "Всередині мене...".

Також, Андрій Фединчик на п'яну голову побився на дорозі, Наталка Денисенко висловилася про чоловіка: "Йому дуже погано".