Дуже популярна українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка нещодавно скористалася моментом та зліпила снігову бабу з першого густого снігу, продовжує радувати своїх відданих шанувальників яскравими кадрами та фактами із життя.

На цей раз акторка продовжила свою одну з найулюбленіших рубрик - спілкування з шанувальниками та відповіді на цікаві питання від самої зірки. Цікаво, що нову історію Анна Саліванчук записувала в одному халатику.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

Анна Саліванчук запитала у шанувальників, чи подобатися їм її новий макіяж та бігуді. Однак, можна помітити, що актриса поставила на відео маску, яка трохи змінила риси обличчя. Тож фанати не з першого разу можуть зрозуміти, що перед ними їхня улюблена Анна Саліванчук.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також Анна Саліванчук сама висловилася щодо свого образу: "У мене навіть бігуді жовто-блакитні. Залишилося лише губи намалювати". Ось такий образ вийшов у актриси, яку люблять та знають мільйони українців.

Її ролі в популярних проектах приносять людям радість, піднімають настрій, а також відводять у зовсім інший світ, де немає горю і сльозам.

Нагадаємо, "Це нелегко...": Анна Саліванчук навчила українців правильно використовувати сніг, усім мамам на замітку.

Раніше повідомлялося, Анна Саліванчук показала українцям, як знайти щастя - навіть за свічок: "Бог хоче тебе...".

Також, Анна Саліванчук кинула все і втекла, ледве в ліфт застрибнула: "Важка сімейна психологія...".