Олена-Крістіна Лебідь з "Аферистів в сітях" попередила українців про справжніх шахраїв у мережі, які "розводять" безробітних на гроші.

Телеведуча на своїй сторінці в Instagram попередила про шахраїв, які шукають "співробітників" на фріланс-вакансіях.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Друзі, новий сезон "Аферисти у мережах" закінчено, але аферисти не закінчилися. Тому… УВАГА Дуже поширена афера. Якщо ви в пошуках роботи/фріланса-то це до вас. - звернулась Олена

Телеведуча розповіла про схему виманювання з українців останніх кровних грошей справжніми нелюдями. Вони пропонують великі зарплати, від яких людина, просидівши без роботи, вже не взмозі відмовитися, і готова платити гроші, навіть "влізаючи" в кредити.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/

Але щоб запрацювала послуга "безпечний договір" - Преміум-аккаунт потрібно купити на два місця, це ще 1000 грн. І далі "роботодавець" відразу кидає вам на ваш аккаунт цього сайту 27 000 грн! І вам надходить повідомлення, що вивести їх потрібно терміново! Сьогодні до 22:00. Але за правилами сайту, можливе виведення суми – понад 30000 грн. А у вас 27000 грн в акаунті! І шо? Докидати 3000 грн. В надії, що за 5 хвилин отримаєш 30 000 грн.

А потім сайт видасть помилку та повідомить: "оскільки у вас немає верифікації, сплатіть повторну комісію - 2000 грн"! Ось десь тут люди починають розуміти, що це попадало. Тож мотайте на вус і гарні чубчики - завершує свою розповідь Кріс.

Нагадаємо, ми писали, що Олена-Крістіна Лебідь їх "Аферисти в сітях" стала вухатим хлопчиком, Розенку не сподобається.

Як повідомляв "Знай.ua" Олена-Крістіна Лебідь після Мальдів знайшла заморського принца, Розенко може спостерігати.

Також "Знай.ua" інформував, Олена-Крістіна Лебідь вперше "полетіла" на Мальдіви посеред лютої зими.