Дружина відомого українського телеведучого Григорія Крістіна Решетник поділилася кількома фотографіями у Instagram.

Її чоловік – головна особа таких романтичних шоу, як "Холостяк" та "Холостячка". Жінка виставила і знімки, і відео, які випадають зі "святкового контенту", оскільки ситуація в Україні зараз не дозволяє бути надмірно яскравою.

Христина Решетник. Фото: скрін youtube
Христина Решетник. Фото: скрін youtube

[quote author=""]"Київ перетворюється на місто генераторів, люди живуть без світла цілодобово, діти радіють, коли включають світло, немов вони побачили справжню людину-павука. Гуляла сьогодні районом. Падає такий гарний сніг - така новорічна казка", - пише Христина Решетник у публікації.

Жінка зізналася, що мріяла саме зараз готуватися до свят, а не жити з війною, що триває за вікном. Однак єдине, що зараз залишається українцям – це те, що наші вороги помруть... а також вірити у диво.
Ще Крістіна Решетник несподівано заявила, що чекає від влади на те, що вони зроблять усе можливе, щоб люди не замерзли і залишилися в Україні.

"А навіщо ви про це кажете? У нас немає 5 днів і не скаржимося", "Так, важко, але треба триматися, відволікатися хто як: читати книги, вишивати", "У нас цього року ялинку не встановлюватимуть", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина Григорія Решетника відповіла, чому не планує заради дітей залишити темну і холодну столицю: "Доведеться думати"

Як повідомляв "Знай.uа", Григорій Решетник у річницю весілля з дружиною розповів про народження дечого особливого: "Наше кохання міцніє"

Знай.ua писав, дружина ведучого "Холостяка" Григорія Решетника опинилася в раю із золотистим піском і пальмами і не стримала емоції: "Хочу"