Відомий український актор, переможець шоу "Танці з зірками" та зірка серіалу "Моя улюблена Страшка" Артур Логай разом із дружиною та сином показали майстер-клас з прикрашання новорічної ялинки. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артур Логай періодично відкриває шанувальникам "залаштунки" особистого життя та радує їх новими фото та відео, захоплюючи ідилією в сім'ї. На цей раз актор вирішив подарувати трохи новорічного настрою, якого дуже не вистачає українцям.

Євгенія та Артур Логай, фото: Знай.ua
Євгенія та Артур Логай, фото: Знай.ua

Так, Артур Логай показав дуже атмосферний ролик, як він разом із дружиною та сином встановлювали вічнозелену красуню ялинку у своєму будинку. Актор продемонстрував справжній майстер-клас з прикрашання новорічного дерева, а весь процес супроводжувала тематична музика, яка створила особливу атмосферу свята.

"Трішки новорічної казки до дому", - підписав публікацію актор.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Така гарна ялинка вийшла", "Дуже атмосферне відео", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай показав, як ледь не втратив очі через дружину: "Спробуй повторити".

Також наш портал інформував, що Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" похвалилася королівським виглядом у новій сукні: "Просто жінка".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha поділилася секретом з дитинства і показала, як дарує новорічний настрій синам: "Так казково".