Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова заявила, що життя одне і ухвалила важливе рішення. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ілона Гвоздьова досить близько спілкується з шанувальниками і не лише тішить їх яскравими кадрами зі свого життя, а й ділиться тим, що на душі.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ілона Гвоздьова поділилася тим, що нагромадилося. Вона заявила, що життя одне і не потрібно жити в очікуванні того, що все налагодиться і колись буде краще. Хореограф підкреслила, що важливо жити сьогодні і тому вона відкинула усі упередження і святкуватиме новорічні свята, як і в попередні роки.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Життя одне і це не генеральна репетиція! Треба жити вже сьогодні, бо час не можна помножити, зупинити чи накопичити. Треба переставати чекати і починати активно впливати на своє майбутнє і ставати архітекторами свого майбутнього життя у нових реаліях нашого буття. Саме тому я планую зустрічати новорічні свята, прикрашати ялинку, готувати смачну вечерю та дарувати подарунки, увагу, турботу та любов своїм близьким та рідним”, - поділилася зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" в дивовижній сукні затаїла дихання напередодні свят: "Корпоративи".

Також наш портал інформував, переможець "Танці зі зірками" Артур Логай разом із дружиною показав майстер-клас з прикраси новорічної ялинки: "Трохи казки".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha поділилася секретом з дитинства і показала, як дарує новорічний настрій синам: "Так казково".