Популярна українська актриса, зірка "Жіночого кварталу", а також ще одного гумористичного шоу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук, яка днями показувала свої снігові розваги зі сніговиком, вирішила трохи зайнятися собою та здоров'ям своїх діток. Не секрет, що акторка любить показувати те, як живе та чим надихається.

Зараз же настав час для фітнесу. Цього разу Анна Саліванчук вирушила до басейну зі своїми дітками, де їй вдалося добре поплавати і навіть сходити на масаж.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Коли на вулиці дощ, ми з Микитою будемо плавати. Так! Ось який кайф, навіть не віриться", - коротко розповіла у свіжому відео Анна Саліванчук.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Віддані шанувальники у новому відео можуть побачити свою улюблену зірку в зеленому купальнику, а також насолодитися видами із шикарного спортивного комплексу, який може дозволити собі зірка. Також цікаво, що разом із Анною Саліванчук були і її двоє синів, старшому навіть пощастило побувати на масажі.

Акторка поділилася також не лише емоціями від походу, і від того, як вона відчуває "кайф", а й цінами на такі послуги. Ще можна помітити, що Анна Саліванчук прийшла до басейну без шапочки, і цього говорить про те, що їй не так уже й багато вдалося поплавати, довелося стежити за дітками.

Нагадаємо, Анна Саліванчук у бойовому халатику засвітила мокрі кучері: "Залишилося намалювати...".

Раніше повідомлялося, "Це нелегко...": Анна Саліванчук навчила українців правильно використовувати сніг, усім мамам на замітку.

Також, Анна Саліванчук показала українцям, як знайти щастя - навіть за свічок: "Бог хоче тебе...".