Відома українська співачка Злата Огнєвіч вирішила розповісти про свій новорічний настрій цього року. А точніше, про його відсутність через війну, що триває, на нашій території.

Про це вона висловилася у stories на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі моменти зі свого життя.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Шанувальники переживають за те, чи зараз у артистки є новорічний настрій, оскільки вона постійно в роз'їздах, і дає концерти. Зокрема, для наших військових, котрі щодня ризикують нашим життям заради свободи.

Ну, камон, яке воно може бути. Обстріляли сьогодні Київ, Україну обстрілюють, новини із фронту. Новорічна ялинка стоїть, проте чи є тут ця магія, на яку я так чекаю щороку - не можу поки що однозначно відповісти. Злата Огнєвіч

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Можливо впоратися з цим артистці допоможе сім'я, оскільки вона зібралася зустріти 2023 рік разом із рідними. Це завжди найкращі ліки від багатьох проблем.

У шанувальників далі дівчина спитала, де і з ким вони зібралися зустрічати свято.

При цьому не лише родина рятує Злату Огневич у складних ситуаціях, а й музику. За її словами, вона не тільки надихає, а й лікує, особливо якщо вона хороша.

У руках у неї була вінілова платівка нового альбому Гаррі Стайлза, яка претендує на звання найкращого альбому року. Сама Злата не збирається відставати, і вже знайшла пісню, яку запише наступного року.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огневич із червоними очима засумувала між сніжинками, все через затримку

Раніше повідомлялося, що ухвала не лише на шоу "Холостяк"? Українці знайшли брехню у випусках із Златою Огневич: жила з іншим чоловіком

Також, "Холостячка" Злата Огневич заговорила про розбите серце, стоячи на залізниці