Зірка українського кіно, учасниця декількох шоу на телебаченні, яка стала відома завдяки основній ролі у серіалі "Кріпосна", Ксені Мішина, похвалилася розкішною талією і волоссям перед своїми шанувальниками.

На одній зі сторінок в Instagram, де Ксенія намагається продавати улюблену косметику, улюблениця українців похвалилася шикарною фігурою та вишуканим вбранням та ідеальними локонами.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Ксенія вирішила дати декілька порад українцям, які увійшли до нового 2023 року. Вона зазначила, що новий рік це завжди нові можливості, які дають нові можливості для реалізацій планів.

Новий рік - це завжди нові можливості. Почніть те, що так давно хотіли. Змініть все, що давно не виходило. Але одне залиште таким самим досконалим - вашу красу. А ми будемо завжди поряд - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ксенія Мішіна. Фото:  Instagram
Ксенія Мішіна. Фото: Instagram

Нещодавно Ксенія скаржилася на чималі ціни у Хорватії. Зокрема, за словами знаменитості, ціни у країні просто "космічні", починаючи від продуктів і закінчуючи технікою. Ксенія переконана, що в США куди дешевше, аніж у Хорватії.

Нагадаємо, ми писали, що колишня "Холостячка" Мішина знайшла за що вхопитися, згадавши 23 лютого: "Поїхала до аеропорту".

Як повідомляв "Знай.ua", "коли купите айфон?": в сині Ксенії Мішиної "прокинувся" Еллерт, мама не знаходить собі місця.

Також "Знай.ua" інформував, Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася у великому коханні, але не до чоловіка: "Скоро все зміниться".