Активна у соціальних мережах донька популярної української співачки Олі Полякової, популярний блогер, і як її ще називають мамині фанати - "важкий підліток" Маша Полякова, яка на канікули приїхала додому в Україну з Лондона, продовжує дивувати українців.

Цього разу Маша, яка днями побувала з мамою та татом на концерті Макса Барських, поділилася своїми бажаннями на новий 2023 рік. Варто визнати, що таких подій хочуть практично усі жителі України.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Полякової у мережі Instagram.

Публікація Маші Полякової, скріншот: Instagram
Публікація Маші Полякової, скріншот: Instagram

"Дорогі мої вітаю всіх з новим роком бажаю щоб він пройшов набагато краще за це, щоб прокляті рашисти покинули наші землі, щоб всі, хто пішов на фронт, повернулися цілими і неушкодженими, щоб діти обняли своїх батьків, а дружини та дівчата коханих, адже немає нічого ціннішого, ніж люди, які оточують нас.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Бажаю, щоб друзі та подруги повернулися до нас неушкодженими, щоб наші хоробрі захисниці обійняли своїх чоловіків хлопців! Я б могла багато побажати, але зараз цього важкого року це найважливіше. Бажаю, щоб ми виграли цю криваву війну і повернулися додому. Слава Україні!", - пише Маша Полякова.

Також можна побачити, що сама Оля Полякова прокоментувала публікацію своєї доньки, також і її віддані друзі та передплатники взялися залишати коментарі з компліментами.

Комантарі до публікації, скріншот: Instagram
Комантарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Маша Полякова під наглядом мами прорвалася до Макса Барських: "У голові тумани...".

Раніше повідомлялося, Оля Полякова розповіла про можливе заміжжя Тіни Кароль вже наступного року: "З розбитим серцем досі".

Також, Оля Полякова розповіла, як налаштовує дочку Машу на перший інтимний досвід: "Він мене вилизував до пояса".