Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала в серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати" відчула емоційне піднесення та вигадала, як настроїти українців на позитив. Про це вона написала в instagram.

Анна Кошмал розповіла, що новий 2023 рік приніс їй несподіване емоційне піднесення та сили для впевнених кроків уперед та роботи над тим, що вона любить.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

З початку року ці дні я відчуваю такий потужний емоційний підйом, стільки сил і натхнення, які вперто вкладаю у все, що люблю. Є враження, що пройшовши цей рубіж (більш психологічний, звичайно), вся втома залишилася позаду, а тепер настав час для впевнених кроків уперед Анна Кошмал

Зірка наголосила, що страху невідомості, який був минулого року вже немає, і є чітке розуміння того, як справлятися з тією чи іншою складністю. Вона зауважила, що хоче настроїти на позитив й інших українців, поділившись частиною свого настрою.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Я трохи попрацюю тут роутером і роздам Вам свій настрій увірватися в цей рік ще сильнішими, ще більш енергійними і всесильними! Анна Кошмал

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал вирішила почати все з чистого аркуша і зробила гучну заяву: "Розриваю стосунки".

Також наш портал інформував, зірка "Сватів" Анна Кошмал насолодилася зимовою атмосферою та відчула себе Сантою: "Дарувати подарунки".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина похвалилася романтичним уїк-ендом у Венеції та розгнівала шанувальників: "Війна, а вона розважається".