Відома українська артистка MamaRika вирішила занурити шанувальників у спогади і показала деякі ексклюзивні моменти зі свого сімейного життя. Цього ще ніхто не бачив.

Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Цього разу дівчина залишила спеціальне віконце, де кожен міг залишити дату, а вона – фото чи відео з цього дня.

Один із шанувальників попросив показати момент пропозиції руки та серця, і пара там виглядає дуже щасливою на тлі блискучого фону. Однак, не це найцікавіше.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Занурившись у спогади, дівчина ще вирішила показати шанувальникам ексклюзивне відео з початку 2020 року. Того дня, коли вони із Сергієм Середою офіційно оформили свої стосунки.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Ну що, коротше, ми чоловік і дружина. Все, гайз, є. Галочки поставили. Тепер головне, щоб житуха вдалася. Головне не повертати ліворуч, як каже тітка. Боже, які ми зелені та дурні тут. Розписалися за 5 хвилин у кросівках і худий. І щасливі" - каже дівчина про цей ролик.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Пройшло вже близько трьох років із цього моменту, і в них багато що змінилося. Як мінімум вони стали батьками хлопчика, і неймовірно щасливі. Момент із тестами на вагітність вони теж показали шанувальникам.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

До речі, зустрічатися з чоловіком вони почали ще далекого 2016 року, і тривалий час приховували свої стосунки. Усі спихали на дружбу. Однак, як бачимо, ця дружба переросла в дещо масштабніше, і ось у них по дому ходить маленький синок.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Нагадаємо, що MamaRika дісталася Атлантичного океану заради важливої ​​місії

Раніше повідомлялося, що MamaRika залишилася вдома без чоловіка та електрики, проте для української жінки це не стало проблемою

Також, MamaRika нагадала про силу материнського кохання і відчула біль тих, хто чекає на синів з війни