Дуже відомий український співак, автор та виконавець далеко не одного хіта Артем Пивоваров, який веде активне життя в соціальних мережах, який під кінець минулого року встиг об'їздити безліч європейських міст із концертами, продовжує дивувати своїх шанувальників.

На цей раз Артема дуже зачепив коментар про одні з його аксесуарів, яким він дуже цінує. Однак не всім шанувальникам подобатися таке "доповнення" до обличчя співака люди просять зняти. Але Артем не був би зіркою, якби слухав кожного перехожого.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Артему Пивоварову в мережі Instagram.

Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram
Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram

"А ось і рубрика Модний вирок", - пише в новій історії Артем Пивоваров.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Сам коментар, який зачепив Артем, виглядає так: "Господи, навіщо тебе та баба сережка, мужичок".

Ось така вийшла історія у Артема, проте варто відзначити, що все це через те, що співак просто подарував свою увагу даному коментарю, і тепер про це говоритимуть люди ще більше.

Є кілька прикладів, на яких може звернути увагу Артем - це Андрій Данилко та невгамовна Монро, які не слухають своїх хейтерів, а просто займаються своєю улюбленою справою, в чому їм самим хочеться.

Нагадаємо, Артем Пивоваров на очах у натовпу заліз на велику висоту, ризикуючи своїм життям: "Можна й зірватися...".

Раніше повідомлялося, Артем Пивоваров та Оля Полякова забули, що співають та влаштували рок-н-рол на сцені: "Це підпал".

Також, голенький котик Артем Пивоваров змусив дівчат тертися і нявкати: "Нічого не нагадує?".