Відомий український співак Артем Пивоваров, який не перестає дивувати своїм драйвом та вайбом на концертах, не раз хвалився, що любить стрибати і знаходитися на підвищенні. Але тепер став заперечувати, що таке трапляється.

Артем Пивоваров на своїй сторінці в Instagram розмістив невеличкий уривок з інтерв'ю, де співака запитують, чому він без кінця стрибає під час концертів. На що Артем відповів, що він не стрибає. І тут же застрибнув на бильце дивана, а потім знову зіскочив на сідушку.

Весь час артист сміється та посміхається, а на відео його коментар: "Це ж не про мене".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Співак на своїх концертах викладається поповній. Всі виступи супроводжуються шаленою енергією, яку він дарує своїм шанувальникам.

У коментарях стали на захист Артема, та звинуватили телеведучу у прискіпуванні

"Як на мене, то ти своїми рухами на сцені задаєш драйву", "Аби до чогось причепиться, повні зали збирав і будеш збирати, тому можемо зробити відповідні висновки", "Просто ця стихія живе в ньому", "Ну бо не москаль", - написали шанувальники.

Нагадаємо, ми писали, що Артем Пивоваров спробував попасти у фонограму і був викритий: "Гарна спроба"

Як повідомляв "Знай.ua" "Навіщо тобі бабська...": Артем Пивоваров опинився під прицілом мамчиних модників, взялися за вуха.

Також "Знай.ua" інформував, Артем Пивоваров на очах у натовпу забрався на велику висоту, ризикуючи своїм життям: "Можна й зірватися...".